05-04-05

AANVANG EN LOCATIE VAN DE VERTONINGEN

Belangrijke informatie i.v.m. aanvang en locatie van de vertoning

De theaterproductie vindt plaats in het Fort van Breendonk Toch verwachten wij u voor de voorstelling niét in het Fort van Breendonk, maar wel in het Cultureel Centrum De Ster, Torenstraat 6 in 2830 Willebroek.  Dat is vlakbij het gemeentehuis van Willebroek, en op loopafstand van het station (600 m).

Wij vragen met nadruk om niét individueel naar het Fort van Breendonk te rijden. Omwille van veiligheidsredenen zijn wij genoodzaakt om gezamenlijk aan het Fort te arriveren en er nadien weer gezamenlijk te vertrekken. Daarom zullen de toeschouwers per bus van het Cultureel Centrum naar het Fort van Breendonk worden gebracht en nadien uiteraard ook teruggebracht worden naar het cultureel centrum. Wij hopen dat wij hierbij op uw begrip en medewerking mogen rekenen.

Wie het vertrek aan het cultureel centrum mist, of rechtstreeks naar het Fort van Breendonk rijdt, kan onmogelijk nog aansluiten in het Fort voor de vertoning. Gelieve dus ook tijdig aanwezig te zijn. Het vertrek aan het Cultureel Centrum zal stipt op het aangegeven uur van de vertoning (om 19u of 20.30u) plaats vinden.

Wat indien u kaarten gereserveerd en betaald heeft, maar deze kaarten nog niet ontvangen heeft op de dag van de vertoning? Geen probleem. Wij kunnen uw reservatie en betaling nakijken -gelieve dan wel tijdig aan het Cultureel Centrum te arriveren. Gelieve indien mogelijk ook een betalingsbewijsje mee te brengen. Mocht u bij de reservatie van uw kaarten geen overschrijvingscode en rekeningnummer gekregen hebben waarlangs u de betaling kon regelen, gelieve dan met ons contact op te nemen, tijdens de kantooruren: tel 03/216.92.83 of email: breendonk21@lycos.nl 

Hoe bereikt u ons ?

Cultureel Centrum De Ster, Torenstraat 6 in Willebroek

Cultureel Centrum De Ster ligt in het centrum van Willebroek. C.C. De Ster is gelegen aan de Torenstraat, (vlakbij de Sint-Niklaaskerk en het gemeentehuis).

Met de auto: aan het Cultureel Centrum is voldoende parkeerruimte voorzien om uw wagen kwijt te kunnen.


Vanuit Antwerpen of Brussel
U neemt de A 12 resp. richting Brussel of Antwerpen, afrit Willebroek centrum, u volgt richting Willebroek Centrum (richting gemeentehuis/politie). In het centrum vindt u wegwijzers naar het Cultureel Centrum De Ster.

Vanuit Gent
U neemt de E 17 - richting St.Niklaas/Antwerpen - afrit Temse. Vanuit Temse volgt u richting Mechelen / Willebroek ( N16). Zodra u Willebroek binnenrijdt volgt u de pijlen naar het centrum (richting gemeentehuis/politie)

Vanuit Mechelen
Baan Mechelen- Willebroek (N16)
Over de brug van Willebroek aan de 1ste lichten naar links. Zo komt u in de Van Landeghemstraat. Op het einde van de Van Landeghemstraat, ziet u rechts de Torenstraat, met het Cultureel Centrum.

 Wie met de trein komt,
neemt Lijn St.Niklaas-Mechelen - Leuven.
afstappen in Station Willebroek. Dan ga je van het Stationsplein naar de Stationsstraat, vervolgens via de Kerkstraat, dan rechtsaf de August van Landeghemstraat nemen, en tenslotte linksaf de Torenstraat in.


15:43 Gepost door Project Breendonk 21 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.